Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Married couple - managers

Prentice, Wisconsin. It takes a husband and wife to run a hotel. Requirements for knowledge of housekeeping and handyman. Salary $2-3 thousand. Send your resume by email and call afterwards.


Date Added: 03/03/2024 | Last Updated: 03/03/2024 | Page Views: 22
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Full time sales rep/manager required

718_340_3446_Требуется_sales_rep_менеджер_по_продажам_на_full_time (1).png


 

Sales Associate/Insurance Broker

If you are knowledgeable in Commercial Trucking Insurance, P&C licensed
and have experience, can provide top notch customer service, have excellent sales skills,
COME GROW WITH US!

We supply the leads and training and all the tools to become successful
If you or any one you know is interested
please
e-mail your resume (we are located in Brooklyn, NY)
E-mail resume to : [email protected]
(718) 891-9500


 

Спеціаліст з продажу

929-365-2306--Требуется-специалист-по-продажам-для-продвижения-услуг-по-доставке-лекарств.jpg


 

Івент Менеджер

Ми шукаємо Менеджера заходів для розвитку нової філії Lova Candles у Нью-Йорку. Якщо ви володар презентабельної зовнішності, енергійні, відповідальні, маєте відмінні організаційні та комунікаційні навички, а також бажання розвиватися у сфері декору – тоді вам до нас! Обов'язки: - менеджмент заходів; - розвиток компанії в Нью-Йорку через нетворкінг та маркетинг; - представлення компанії на виставках та івентах; - робота з клієнтами, включаючи організацію зустрічей, дизайн та прорахунок; - організація та найм команди, операційні питання; - Організація та декорування заходів, включаючи розміщення свічок з командою. Вимоги: - досвід у сфері заходів, такий як флористика, дизайн, кейтеринг тощо; - любов до спілкування та вміння вибудовувати стосунки; - Здатність до сприйняття та створення краси; - англійська мова не нижче за Upper Intermediate; - акуратний зовнішній вигляд; - Наявність водійських прав та власного автомобіля чи іншого засобу пересування. Що ми пропонуємо: - заробітна плата плюс відсотки від чека; - неповна зайнятість на старті з перспективою переходу на повну зайнятість; - Гнучкий графік з роботою в основному вечорами та вихідними.
 

англомовний менеджер по роботі з клієнтами / English-speaking account manager

❗️Клінінгова компанія ESTHETE шукає англомовного менеджера по роботі з клієнтами! Обов'язки: ⁃ робота з клієнтами ⁃ консультування з послуг ⁃ обов'язкова звітність про роботу - ведення CRM системи Умови: ⁃ робота онлайн ⁃ наявність стабільного інтернету та ноутбука ⁃ знання англійської мови рівень B2 та вище - можливо без документів - досвід роботи у продажах вітається Що пропонуємо ? - Гнучкий графік роботи (можливість поєднувати з основною роботою) - Регульована та прозора заробітна плата 2 рази на місяць - Можливість надати навчання системам продажів - Легка та функціональна система ведення клієнтів Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть: WhatsApp +1 (929) 832-633 (Anastasia) [email protected] ————————————————————— consulting on services ⁃ mandatory reporting on work - maintaining a CRM system Conditions: ⁃ work on-line ⁃ availability of stable internet and laptop - Flexible work schedule (posibility to combine with main job) - Regulated and transparent wages 2 times a month - Opportunity to provide sales systems training - Easy and functional customer management system If you are interested in the vacancy, write to: WhatsApp 929) 832-6338 (Anastasia) [email protected]