Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

sos

Air raid damaged house


Date Added: 03/14/2022 | Last Updated: 03/14/2022 | Page Views: 196
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magic

I want to share my story. My husband, with whom I lived for 10 years, left us with our children and went to live with a young woman. I was shocked.. And conversations with friends, and my favorite job, and pleasant memories could not distract me from thoughts about him and fill the inner emptiness. After all, nothing can replace a piece of the heart. I missed him very much.. All the things that I considered important seemed insignificant without him and even more completely unnecessary. I missed him desperately. I searched on websites and forums for a clairvoyant to bring back my loved one. I found Catalina and she immediately diagnosed me. Everything she said was as if I had experienced it all over again. Everything is true from the past to the present. I really asked her for help since I myself could not bring him back. Linochka performed the rituals, I did everything that she told me. And I was shocked when my husband called me, apologized very much and asked to come back home. I, of course, forgave him. There is complete harmony in my family now. It’s good that I called Linochka, she’s just a magician. She accepts remotely (for me it was convenient, I didn’t have to go anywhere). Here is her Viber/Whatsapp +380997482235
 

А на Брайтоні яскраво світить Ханукія

Пройшло 50 років, відколи Любавічівський ребе запропонував, і з Божою допомогою вийшло це диво, на вулицях і площах почали запалювати Менори. 40 років тому ми почали запалювати Менору на Брайтоні, а нашій дев'ятиметровій красуні Меноре - символ перемоги світла над темрявою вже 25 років.


 

MAG

А я зверталася до Ліночки і мені дуже сподобалося. Вона повернула моє кохання і життя! Я ніколи не думала що звертатися до вищих сил, але частка розпорядилася зовсім по іншому. хорошій фірмі і прийшов до нас новий фахівець у відділ і тут моє життя закружляло так що я навіть не помітила як втратила все що мала. Дуже себе винуватіла, чоловік дізнався про мій роман і пішов від мене. ,просила чоловіка дуже повернутися - пояснюючи, що все в минулому, але він мене навіть і чути не хотів. Як тільки я не намагалася його повернути, він і чути мене не хотів. Подзвонила Ліночці, після діагностики я зрозуміла, що звернулася до потрібної мені людини. їй моє здивування було коли через сім днів мій чоловік приїхав до нас. Я дуже перед ним була винна, просила вибачення. Він мене пробачив і сказав що теж без нас не може. місяця у нас все добре, плануємо другу дитину! Я раджу звертатися до Ліночці, у неї діагностика правдива та обряди працюють.
 

Мітинг у Вашингтоні

Мітинг у Вашингтоні
Близько 300 тисяч небайдужих людей приїхали автобусами та прилетіли літаками з усіх кінців Америки на мітинг у Вашингтоні. Американські та ізраїльські прапори заповнили площу National Mall.

 

магія

Я довго не наважувалася звернутися за допомогою, але за порадою подруги звернулася до Милі. Я звернулася за допомогою, зовсім втративши надію на вирішення моїх проблем, коханий пішов до іншої, а з його відходом і повалилися проблеми одна за одною. Мені дуже було погано без нього, я без нього і дихати не могла. Я дуже хотіла його повернути будь-якими способами.Милочка розповідає все сама,називала імена,дати.Мила змогла знайти вірні рішення!Крок за кроком я подолала труднощі завдяки її настанов і порад! Вона дуже точно розповіла мені, як вчинити. Провела обряд очищення та захисту від негативного впливу. Завдяки Милочці у мене все добре, коханий мій повернувся.