Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Trans-Siberian Orchestra: The Ghosts Of Christmas Eve

THE GHOSTS OF CHRISTMAS EVE: THE BEST OF TSO AND MORE
Tran-Siberian Orchestra hit the road again in 2023 with return of their beloved classic production, The Ghosts of Christmas Eve! Join them as they celebrate over 2 decades as the top purveyors of Christmas spectacle! Including Ghosts of Christmas Eve alongside of their all-time greatest hits - discover what keeps audiences returning year after year!
Wed, Dec 20, 7:30 PM

https://www.newyorkcitytheatre.com/theaters/ubs-arena/trans-siberian-orchestra-the-ghosts-of-christm...

WHO ARE THE TSO?

Rock band's concerts є arguably most visually dazzling live event you're ever likely to see, показуючи giant video screens, a pyrotechnics display that rivals багато city' New Year's celebrations, і більше lasers не Star Wars. Складені з чотирьох оригіналів members, group's touring lineup's ranks є swelled with entire string sections, і dozens of extra musicians and choirs.

Як для музики, TSO їсти добре Pink Floyd і Yes as їх inspiration, adding в елементах classical music, heavy metal, і тільки про будь-який той, що така їхня fancy. Ви не знайдете багато інших брикетів, що перетворюються з латиногідної керамічної solo до ненавмисних дзвінків з хлопчиків, без будь-якого моменту. The Ghosts of Christmas Eve Tour є знаменитим після Band's 1999 holiday-themed\rock opera TV movie which they'll be playing live!


Date Added: 11/01/2023 | Last Updated: 11/01/2023 | Page Views: 34
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

КОМАНДА «НЕЩАСНИЙ ВИПАД»

Команда «Нещасний Випадок» уперше у США з великим концертом на честь 40-річчя гурту! На глядачів чекають усі хіти за 40 років існування колективу.
Заснований у студентському театрі МДУ 1983 року Олексієм Кортнєвим та Валдісом Пельшем, гурт «Нещасний Випадок» записав 10 альбомів і написав пісні, які стали народними. «Овочеве Танго», «На фіг на фіг», «Що ти мала на увазі», «Сніг іде», «Якби тебе не було».
Sat, Feb 17, 2024, 7:00 PM
The Cutting Room, New York City, NY
Приходьте на концерти «Нещасного випадку», щоб танцювати та підспівувати улюбленим пісням!

 

ЕЛЬФІЙСЬКА ПОШТА

Дорогі батьки та діти!
"ЕЛЬФІЙСЬКА ПОШТА" для ваших дітей відкриває двері в казку!
У передріздвяний тиждень щовечора з 5.30 до 6.15 в нашому театрі – справжній Ельф, посланець Діда Мороза, приймає від ваших дітей листи до нього і відправляє прямо адресату. Ваша дитина разом з Ельфом запакує свій лист у спеціальний конверт, наклеїть чарівну марку і покладе у чарівну поштову скриньку. А Ельф доставить листи самому Діду Морозу.
П'ятниця, 22 ДЕК • Субота, 23 ДЕК
Неділя, 24 ДЕК
2023, 17:30 - 18:15
ESSENCE Theatre-Studio (Stage)

 

DMITRY GORDON

Дмитро Гордон, найвідоміший український журналіст, виступить у Сієтлі 5 березня на сцені Edmonds Center for the Arts із творческим вечером. У глядачів також буде унікальна можливість поставити свої запитання до нього.
З моменту повномасштабної війни тур США стане першим виїздом для Дмитра Гордона за межі України.
Sat, March 16, 2024, 8:00 PM
Whitman Hall Theater, Brooklyn College, Brooklyn, NY

 

George Strait with Chris Stapleton

Co-headlining together again!
Although the living legend George Strait said he was retiring from the road, he likes to keep fans on their toes as announcing hes this brand new tour for 2024! After a successful run together in summer 2023, he will be teaming up with country star Chris Stapleton once again. Don't miss your chance to see the country stars on their co-headlining tour.
Sat, Jun 8, 5:45 PM


 

Розшукувана особа

Оголошений у Росії у розшук громадський діяч, відомий блогер та «іноагент» Марк Фейгін з'явиться на своєму першому і поки що єдиному в США авторському вечорі в OCEANA THEATRE у Нью-Йорку! Відмінна можливість зловити цього мерзотника.
Субота, 27 СІЧ • 2024, 20:00 - 23:00
Oceana Theater