Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ворожка

Моя душевна рана залишилася на все життя ... Біль, розчарування, образа я з цим жила 7 місяців. Мій чоловік загуляв, знайшов собі іншу на роботі. Відразу я не розуміла в чому справа, шукала в собі причини, робила все для того, щоб зберегти свою сім'ю. В один вечір мій коханий чоловік прийшов пізно після корпоративу і сказав, що більше так не може. Розповів що у нього є інша і вони разом більше пів року. І пішов. Я йому віддала свої найкращі роки, а він мене кинув. На телефонні дзвінки не відповідав і більше не приходив додому. А я в чотирьох стінах залишилася з дитиною одна. Довго намагалася повернути її але нічого не виходило. Поїхала до подруги в інше місто в гості, розповіла їй свою ситуацію. вечора.Я якщо чесно не вірила в це все та й пізно було.,але моя подруга наполягла.Я зателефонувала,відповіла дівчина з дуже приємним голосом,я спробувала їй пояснити з чим я звернулася,вона мене зупинила і сама розповіла як воно дійсно є З наступного дня Оріся почала проводити обряд, щодня ми були з нею на зв'язку. У зазначені терміни мій чоловік почав мені писати смс, потім дзвонити, а через тиждень зовсім повернувся додому. Як же я була щаслива, а малюк від чоловіка зовсім не відходив. Дуже ми за ним скучили. Як добре що моя подруга порадила і наполягла щоб я зателефонувала Орисі.


Date Added: 10/16/2023 | Last Updated: 10/16/2023 | Page Views: 39
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Стіна Плачу на Брайтон-Біч

Напередодні Хануки ми чекаємо дива... Думки все в Ізраїлі... Радіємо поверненню кожного...
Напередодні Хануки згадуємо про Стіну Плачу і про записку з проханням до Всевишнього про послання здоров'я, порятунку, достатку та інше потаємне, про що людина ніколи не скаже вголос. До Стіни Плачу звертаються не лише євреї.

 

Scottish kittens (various colors)

I have a choice of Scottish fold and straight-eared kittens. There remains a straight-eared golden chinchilla girl. White, gray
 

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ NEW JERSEY TRANSIT CORPORATION

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
NEW JERSEY TRANSIT CORPORATION
NJAC 16:83 - Правила поведінки та забезпечення
громадської безпеки під час використання
обладнання та транспортних засобів NJ TRANSIT

 

Ворожка

Вітаю. Життя змусило понервуватись і випробувати свого часу як смугу білу, так і чорну. Після відходу улюбленої надії на краще не було взагалі. Але що було робити? Я розуміла, що він пішов раптово не просто так. Почала шукати того, хто допоможе. Не вірила і не хотіла нікому вірити, але на форумі, серед інших, знайшла відгуки про чоловіка з певними здібностями та силою неординарною! І так, дійсно, на відміну від багатьох, він зміг побачити мою ситуацію в деталях і сам без зайвої інформації розповів мені такі моменти з життя про які не міг знати ніхто. Зрозумівши здібності Захара я відразу відчула, що не все втрачено і буде на моїй вулиці свято. Тут же попросила його про допомогу і, добре, він погодився! У процесі роботи навіть саме спілкування змушувало дихати, вірити, битися за те, що належить мені. Мені, зізнаюся чесно, цього не вистачало! Цей поштовх до змін, до виправлень зробив для мене дуже багато, життя набуло нових фарб. Можливість повернути старе щасливе життя з коханим надихала, а роботи, які проводив Захар, іноді відчувалися навіть фізично. В результаті все вийшло як і обумовлюваною - мій коханий почав шукати спілкування зі мною і став робити все, щоб відновити наші стосунки, пропозицію вийти заміж. Я не відмовила і ми щасливі у шлюбі! Зателефонувати Захару можна за номером +380954248510 або писати в месенджери. Всім добра!
 

Gadalka

ДІЙСНО ХТО МЕНІ ДОПОМОГ-ТАК ЦЕ ГОРИСЯ!!! МАГІЯ ЇЇ НАЙСИЛЬНІША. Мої емоції переповнюють мене. ЦЯ ЛЮДИНА ЗМІГ ЗРОБИТИ НЕМОЖЛИВЕ. Оріся бачить майбутнє, минуле та може допомагати у сімейних справах. МІЙ УЛЮБЛЕНА ЛЮДИНА ВИРІШИЛА КИНУТИ МЕНЕ. Що я тільки не робила. Намагалася повернути його, помиритись. Але він узяв і пішов, при цьому почав з кимось спілкуватися. Я ВИРІШИЛА ПІТИ ДО ВОРОЖКИ. Хтось не міг допомогти. Деякі ворожки братися не хотіли за мене, одні бралися, але не могли допомогти. Я втрачала надію. АЛЕ ГОРИСЬ ЦЕ ЄДИНА ЛЮДИНА ЯКИЙ СМОГ!!! ВОНА ЗМОГЛА відновити наші стосунки, почав дзвонити і потім повернувся в той же термін, який вона і сказала. ВЕЛИЧЕЗНИЙ ДЯКУЮ , РАДИТИму ЛИШЕ ЇЇ. Пишу її тел+380 (93) 007 14 93 (ватсап вайбер)