Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ NEW JERSEY TRANSIT CORPORATION

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
NEW JERSEY TRANSIT CORPORATION
NJAC 16:83 - Правила поведінки та забезпечення
громадської безпеки під час використання
обладнання та транспортних засобів NJ TRANSIT
Повідомляємо, що New Jersey Transit Corporation (NJ TRANSIT) пропонує повторно затвердити з поправками розділ Адміністративного кодексу штату Нью-Джерсі NJAC 16:83 "Правила поведінки та забезпечення громадської безпеки під час використання обладнання та транспортних засобів NJ TRANSIT". Правила, запропоновані для повторного затвердження з поправками, призначені для забезпечення безпечного та ефективного проходження великої кількості людей через транспортну систему, при цьому пасажири повинні мати можливість використовувати цю систему як майданчик, на якому вони можуть здійснювати своє конституційне право на вираження думок та поширення інформації. Ці правила, які пропонуються для повторного затвердження з поправками, включатимуть існуючі правила поведінки та забезпечення безпеки, а також нещодавно прийняті NJ TRANSIT правила, що дозволяють тимчасово позбавляти права користування громадським транспортом пасажирів, які вчинили низку певних правопорушень. Повторно затверджені правила з поправками вносять невеликі зміни до існуючих правил, наприклад, щоб відобразити зміни в назвах посад та оновити контактну інформацію Корпорації для осіб, які подають заявку на отримання свідоцтва про реєстрацію та дозволу на розміщення банера.
У підрозділі 1 наводяться загальні положення, включаючи мету, сферу застосування, визначення, правила поширення інформації в комерційних та некомерційних цілях та положення про правозастосування. У підрозділі 2 наводяться критерії для отримання свідоцтва про реєстрацію та дозволу на розміщення банера на мосту для некомерційних цілей. У підрозділі 3 перераховані дії, які заборонені під час використання обладнання та транспортних засобів NJ TRANSIT.

Копії пропозиції щодо повторного затвердження цих правил із поправками
можна отримати, надіславши письмовий запит на таку адресу:

Compliance Department
New Jersey Transit Corporation
One Penn Plaza East, 8th Floor
Newark, NJ 07105
Адреса ел. пошти: [email protected]

Повний текст правил, що пропонуються для повторного затвердження з
поправками, можна знайти у розділі Адміністративного кодексу штату
Нью-Джерсі NJAC 16:83, а також вони були опубліковані у випуску New
Jersey Register за 6 листопада 2023 р. Також текст запропонованих правил
доступний на веб-сайті NJ TRANSIT. Коментарі до правил,
пропонованим для повторного затвердження, слід спрямовувати до
письмово на вищевказану адресу до 5 січня 2024 р.
Кевін Корбетт (Kevin Corbett)
Президент та генеральний директор
New Jersey Transit Corporation



Date Added: 12/01/2023 | Last Updated: 12/01/2023 | Page Views: 42
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Маг

Зверталася я до Варічки і дуже рада що потрапила саме до неї. Мій коханий чоловік пішов від нас до іншої, кинув мене і своїх дітей. Ніяких умовлянь не розуміючи, на сльози мої уваги не звертав, як тільки я його не просила. Він став сильно нервовим. Я його перестала дізнаватися, начебто це зовсім не він. Діти були дуже засмучені, у школі оцінки знизилися, перестали ходити гуляти. Моя віра вмирала з кожним днем. З останньою надією я звернулася до Варічки. У безнадійному стані, змучена своїми муками та горем я дуже просила її допомогти мені повернути чоловіка. На діагностиці дуже багато чого мені розповіла, називала імена близьких і дати подій. Сказала як все відбуватиметься і в які терміни повернеться чоловік. І для мене було несподіванкою коли рано-вранці він подзвонив і сказав що їде додому! Це просто диво!! Варечка не обдурила моїх надій! Це людина слова та справи. Мій чоловік повернувся, діти дуже зраділи! Все повернулося як і було раніше! Я всім раджу Варечку! Залишу її номерок +380632574828 (приймає на вайбер/ватсап)
 

магія

Розповім Вам свою ситуацію: нещодавно моя родина була на межі розпаду – чоловік знайшов коханку і я залишилася сама з маленькою дитиною на руках. Я була в розпачі і не знала, як далі жити. На моє велике щастя доля звела мене з чудовою людиною і Сильним магом, ясновидячою Орісей. Я зателефонувала їй за номером +380 (93) 007 14 93. (Вайбер ватсап). Оріся розповіла мені у найдрібніших подробицях усі мої проблеми і головне вказала на джерело моїх бід. За точним описом Орісі я дізналася хто шкодить моїй сім'ї і змогла припинити неприємності. Зараз моя сім'я знову щаслива, чоловік мене шалено любить, а дитина зростатиме у повній сім'ї. Вдячна дуже Орісі!
 

MAGIA

I am writing about the magician Zakhara. Really works wonders. When he tells fortunes, he doesn’t allow anything to be said first about himself and the situation - he says everything clearly and without any confusion, answers questions. Yes, it really helps. This is probably the most important thing. When I first applied, I was afraid, but I decided to try, especially since it’s immediately obvious that the person has power. He returned my beloved to me within a week - my dear stood at the doorstep with sincere apologies. Everything is calm and good. Now I make an appointment with him once every month or two to review what I need and get advice. I’ll leave Viber and WhatsApp Zahara +380954248510 I think it will help
 

Clairvoyant

I met my soulmate. Everything was wonderful with us, but another girl intervened and he went to her. Tears... Pain... Such a blow... I wanted to bring him back by any means. Varya was my last hope. I found her on the forums, she was recommended as the strongest clairvoyant, and she lived up to my expectations. She told me things that only I knew. She offered to carry out a ritual to eliminate her rival. I agreed without even thinking and didn’t regret it for a second. My beloved returned after 7 days, as Varechka promised! I just cried with happiness! He became so gentle, caring, I just became a princess in his hands. To say that she didn’t help me much , she saved me and my personal life, now I can call myself a happy woman. Thank you for giving people happiness and love! Let her kindness return to her threefold! Guys who need help, contact her, you won’t regret it +380632574828 Whats app/Viber.
 

NOTICE FOR PUBLICATION

NOTICE FOR PUBLICATION
NEW YORK STATE SUPREME COURT, NEW YORK COUNTY - Case No. 452144/2023
Court contact information can be found at www.nycourts/gov .