Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ласкаво просимо до Брайтон-Біч!

Багато хто з нетерпінням в останню неділю серпня чекав на щорічний ярмарок на Брайтоні, який організовує Асоціація мешканців Брайтона (президент Пет Сінгер). Цей захід завжди викликає інтерес, і його відвідують кілька тисяч людей.

З задоволенням побачила, як відвідувачі ярмарку стояли в черзі і розбирали газети російською мовою, що не дивно, оскільки російською говорять багато ньюйоркців, які приїхали з різних країн.
Подію неможливо уявити без смачної їжі. Можна було скуштувати справжній гарячий плов із магазину "Самарканд". Було й приготоване на вугіллі м'ясо. Але вже не знайти на ярмарку пиріжків, вареників, традиційної кухні, характерної для маленької Одеси, хоча стояла бочка із квасом із Net-Cost Market.
Все змінюється в Нью-Йорку, на Брайтоні та в житті, на жаль.
На ярмарку можна було дізнатися про медичну страховку FIDELIS CARE, завдяки якій багатьом ньюйоркцям було врятовано життя. Багато хто побачив російсько- та англомовних представників компанії Fidelis, була можливість поставити запитання співробітникам FIDELIS та отримати на них відповіді.
Можна було зустрітися із сенатором Джесікою Скарелла та іншими політиками, а також з Ашером Даниловим, який багато робить для людей та суспільства.
Родзинкою ярмарку була музика! Улюбленка нашої громади Ганна Малкіна, член правління Американської Асоціації інвалідів та ветеранів Другої світової війни, яка багато зробила для збереження історії нашого народу, чудово співала. Після COVID вона показує приклад, як, незважаючи ні на що, можна залишатися такою чарівною та життєрадісною. Також виступила Людмила Фесенко, Сардор Мілано та ін. Не один рік на ярмарку звучить Native American музика.
Адже це чудове свято з американським колоритом, коли можна побачити національні інструменти американських індіанців, костюми та почути чудову музику у їхньому виконанні.
Багато хто був раді зустріти президента синагоги Фреда Ловефа та віце-президента Ріту Йоффе з Єврейського Центру на Брайтон-Біч. Центр пишається тим, що майже століття служив і продовжує служити громаді на Брайтон-Біч. Під час Другої світової війни члени Центру воювали у лавах американської армії проти фашистів. Після війни Центр прийняв у свої лави людей, які пережили Голокост. І коли біженці з СРСР влаштувалися на Брайтон-Біч, Центр допомагав їм, пропонуючи класи російською мовою, а зараз надали допомогу Україні та біженцям, бо за багато століть багатостраждальний єврейський народ пізнав, що таке бути вигнаними зі своїх будинків. І де б євреї не жили, асимілюючись, вони приносять величезну допомогу суспільству.
Марина Лагунова


Date Added: 09/07/2023 | Last Updated: 09/07/2023 | Page Views: 117
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

fortune teller

I would like to leave a review about this wonderful person - whom God has endowed with the Gift of helping people. Varvara helped bring my husband back. I waited for him for more than six months and was already completely desperate when, by the will of fate, I learned about the capabilities of the clairvoyant Varvara. She amazed me by starting to name names and dates that were important to me. She performs a powerful ritual for the return and restoration of any relationship after any period of breakup. My husband returned after 10 days. The ritual is very strong and effective. Quick result. We are together again and happy again! I recommend Varvara, her number is +380632574828 viber/whatsapp
 

Магія

Дуже рекомендую Ліночку. Вона дуже добре ворожить, минуле і сьогодення розповіла – все як воно і є. Називала імена, дати, події. Після діагностики я зрозуміла що можу їй довіритися. але як виявилося і в моє спокійне і спокійне життя несподівано прийшла біда. Мій чоловік пішов до іншої, просто на раз-два проміняв нас на мало знайому пасію, ось тоді я і зрозуміла що самій мені не впоратися, потрібна потужна допомога ясновидячої. У результаті мені пощастило, я знайшла дуже сильну ворожку, яка не тільки повернула мені коханої людини в сім'ю в короткі терміни, але й допомогла ще в кількох ситуаціях, за що я їй дуже вдячна. Ліночка має дар допомагати людям. Пишу це повідомлення тільки для тих людей, яким потрібна допомога. Ось її телефон
 

A real fortune teller. Result 100%

I want to share my experience of working with fortune teller Yana. She was my salvation at the beginning of the year when she helped me get my loved one back. Recently Yana performed a money ritual for me, and I am already starting to see its results. Although all her rituals do not immediately produce an effect, they really work. Yana is a fairly popular fortune teller and is easy to find on the Internet. I highly recommend contacting her to anyone looking for help and solutions in difficult situations. Many satisfied clients note her professionalism, and I join their number. Here are her contacts: +38 097 778 73 07 (Viber/WhatsApp/Telegram)
 

mag

Досвіду звернення до ворожок чи магів у мене особливо не було. Коли життя змусило, то шукала допомогу методом проб і помилок. Але мені пощастило і я знайшла Захара. Завжди буду йому вдячна, оскільки після шести місяців мук та страждань здавалося ніщо вже не допоможе... Проблема в мене була та, яка зустрічається у багатьох – чоловік пішов із сім'ї, а ось рішення він підібрав індивідуальне. Коли я вперше звернулася до нього, то була шокована тому, наскільки детально він бачить ситуацію, коли робить діагностику! Говорить все сам без зайвого з важливими деталями та іменами. Ми знову з чоловіком разом, виховуємо двох своїх чарівних дітлахів, а про те, що сталося, вже забули. А розлучниця наша так одна і сидить лікті кусає. Так, і у справах. І мужика чужого не втримала, і подругу втратила, хоч я їй уже зла не бажаю, хай у всіх все буде добре! Від щирого серця раджу Захара +380954248510 можна писати на вайбер і ватсап
 

Child psychologist

A professional child psychologist advises and helps in solving problems with children of different ages. I help solve behavioral problems, problems with speech, incontinence, weight, socialization, etc. I prefer not to work with autism, but I can help at the initial stage (up to 5 years of age). I prefer to work not online, but in personal communication, as this is more effective, but an online option is also possible. Make an appointment by calling 917-754-1172