Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Child psychologist

A professional child psychologist advises and helps in solving problems with children of different ages. I help solve behavioral problems, problems with speech, incontinence, weight, socialization, etc. I prefer not to work with autism, but I can help at the initial stage (up to 5 years of age). I prefer to work not online, but in personal communication, as this is more effective, but an online option is also possible. Make an appointment by calling 917-754-1172


Date Added: 02/07/2024 | Last Updated: 02/07/2024 | Page Views: 26
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

SOS HELP TWO DISABLED PEOPLE

We need help. Tattoos for rehabilitation require pennies. Three children, one disabled daughter, cannot serve herself. Two dogs have cat memory and 4 cats have been born. We would like to help with our lives, for the sake of God.
 

Of course, it's all in the bag!

Of course, it's all in the bag!
On March 31, 2024, a bright and, as always, interesting parade took place in Manhattan on 5th Avenue. We live in a wonderful city where they help preserve the religious traditions of various population groups. Easter is celebrated both Catholic and Christian.

 

Приворот у Нью-Йорку Любовний приворот Сильна Відьма Сабіна Spell Магічна допомога у Нью-Йорку

Телефонувати на WhatsApp +79236744578 Послуги професійної Відьми САБІНИ: Кохання, Гроші, Успіх. Практикуюча чорна відьма допоможе вирішити будь-які проблеми. Я маю власні авторські методики та з кожним клієнтом працюю індивідуально. Після консультації та діагностики я підбираю для вас ритуали та обряди, які гарантують, що ви отримаєте бажаний результат. Мене звуть Сабіна. Я чорна відьма із практичним стажем у 23 років. Крім родового дару я пройшла навчання у найкращих шаманів і чаклунів світу. Гарантую позитивний результат та відсутність негативних наслідків для вас. Я завжди закриваю свою роботу енергетично – ніхто не зможе її переглянути. Які магічні послуги я надаю? 1. Енергетичний щит. Це чудовий захист для вас та вашої родини від війни, вірусів та інших небезпек, якими сповнений наш світ сьогодні. Ви можете бути спокійними та впевненими в майбутньому. 2. Привороти: на кохання, на секс, одностатеві, чорне вінчання і т.д. 3. Енергетичні чищення. 4. Опрацювання негативних програм. 5. Зняття псування. 6. Допомога у продажу бізнесу, машини, квартири. 7. Зняття родових прокльонів (печатки самотності, вінця безшлюбності та ін.) 8. Відкриття фінансових потоків, обряди на багатство, магія грошей. 9. Авторські методики для жінок (підняття жіночої енергії, $ексуальності та ін) та багато іншого. Я допоможу вирішити будь-яку проблему. Перед зверненням ви маєте дуже чітко сформулювати свій запит. На те, щоб отримати очікуваний результат, потрібен час. Я завжди обговорюю терміни, даю рекомендації та правила, яких ви повинні дотримуватись. Це відповідальність клієнта, і вона дуже впливає на результат обряду чи ритуалу. Пам'ятайте! Дуже важливо знайти справжнього мага. Звертаючись до шарлатанів, ви ризикуєте не лише втратити гроші, а й отримати дуже неприємні наслідки. Відьма САБІНА допоможе вам у складній ситуації. Ваше життя стане кращим, успішнішим і безпечнішим.
 

mAG

Хочу залишити відгук про Варю. Вона дійсно дуже мені допомогла, повернула мою дружину і наші колишні почуття. Від мене пішла дружина до іншого мужика, сказавши що покохала його. а в соц.мережах скрізь заблокувала. Але я зупинятися не збирався. зателефонувала, ми зустрілися. Зараз ми разом! У нас стосунки супер! І все завдяки Варі! Раджу, у неї насправді дар +380632574828 (Whats app/Viber)
 

магія

Розповім Вам свою ситуацію: нещодавно моя родина була на межі розпаду – чоловік знайшов коханку і я залишилася сама з маленькою дитиною на руках. Я була в розпачі і не знала, як далі жити. На моє велике щастя доля звела мене з чудовою людиною і Сильним магом, ясновидячою Орісей. Я зателефонувала їй за номером +380 (93) 007 14 93. (Вайбер ватсап). Оріся розповіла мені у найдрібніших подробицях усі мої проблеми і головне вказала на джерело моїх бід. За точним описом Орісі я дізналася хто шкодить моїй сім'ї і змогла припинити неприємності. Зараз моя сім'я знову щаслива, чоловік мене шалено любить, а дитина зростатиме у повній сім'ї. Вдячна дуже Орісі!