Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Спеціаліст з продажу / Salesman

У компанії Doors and Windows проводиться набір 5 спеціалістів з продажу/salesman. Телефонувати з 9 до 5 годин. Full-time/Part-time job. Телефонувати або писати повідомленням за номером телефону інформацію про себе англійською. Якщо є резюме, то буде додатковим плюсом.


Date Added: 11/19/2023 | Last Updated: 11/19/2023 | Page Views: 47
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Home care agency

Home care agency
located on Bay Parkway/86 Str.
is looking for
English / Russian speaking
scheduling coordinators
Experience is a must
Please send your resume to:
[email protected]  


 

Looking for a girl/boy for the office

Girl/boy needed
to the office kitchen and bathroom showroom
Computer knowledge,
English language, sales experience
(516) 717-7782 text/call
Queens, zip code 11001


 

Notary job

Write a message to the phone number about yourself in English (or call)
 

Адміністратор

Обов'язки: Відповідає за прийом пацієнтів із джерел, що направляють до фахівців, та розміщення відповідних терапевтів за кожним випадком у всіх 5 районах Нью-Йорка. Усунення неполадок та аналіз кадрових питань. Планування терапевтів щодо конкретних випадків. Взаємодіяти з терапевтами та сім'ями, щоб успішно обслуговувати пацієнтів. Повинен вміти обробляти велику кількість дзвінків та електронних листів і мати відмінні навички наступних дій. Відмінні навички обслуговування. Кваліфікації: Досвід роботи у штатному розкладі координатора. Досвід роботи зі спеціальною освітою в галузі EI. Добре працювати під тиском і дотримуватися стислих термінів Відмінні навички міжособистісного спілкування та тайм-менеджменту. Високоорганізований та здатний до багатозадачності. Вміння користуватися комп'ютерними системами, а також Word та Excel. Ви маєте на увазі для Staffing Coordinator for our Office . Responsibilities: Відповідні на внесення випадків від інших ресурсів і розміщення відповідних терапевтів на всіх випадках для всіх 5 NYC boroughs. Trouble shooting and analysis of staffing issues. Scheduling therapists на випадках. Interact with therapists and families до успішних умов. Повинні бути здатні до handle високої кількості телефонних повідомлень і електронної пошти і мають чудові наступні skills. Excellent customer service skills. Qualifications: Experience in staffing Coordinator. Experience with Special Education within area of EI. work well under pressure and adhere to tight deadlines Great interpersonal & time management skills. Highly organized and able to multi-task. Ability до використання комп'ютерних систем як добре, як слово і excel. 115-06 Rockaway Beach Blvd 718-554-7766/ 917-254-0973
 

Social Media Influencer

We are an immigration law office located in Brighton Beach, Brooklyn. We are hiring a Social Media Influencer to help with promoting the law firm on social media. We primarily handle asylum cases. Please respond with your resume and include a link to any social media profile.