Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Марш рожевих!

У жовтні у Нью-Йорку проходить
BREAST CANCER AWARENESS MONTH.
У цей час відбуваються заходи, навіть деякі газети виходять рожевого кольору з метою привернути увагу людей до ранньої діагностики раку грудей. Одним із особливих заходів є марш, метою якого є привернення уваги до проблеми ранньої діагностики раку грудей та збирання додаткових коштів на дослідження нових методів боротьби з тяжким захворюванням, що стоїть у США на другому місці серед причин жіночої смертності.
У США близько 240 тисяч жінок мають рак грудей та 42 тисячі жінок, на жаль, помирають. У жовтні вже багато років поспіль на Брайтоні проходить благодійний марш Рожевих. У газеті "Р.Реклама" ми публікуємо статті під заголовком "Рак - не вирок", пишемо про нові найсучасніші методи лікування. Я буваю серед учасників маршу, щоб психологічно підтримати жінок, які страждають від цієї недуги, та їх близьких.
Багато хто не знає, що є рух "Рожевих", або "Рожевої стрічки", який не має нічого спільного з сексуальними меншинами. Адже рожева стрічка символ боротьби з раком грудей.
У марші взяли участь близько тисячі осіб, серед яких були і жінки, які перемогли хворобу, на яких була широка стрічка зі словами SURVIVOR. Вони продовжують жити повноцінним життям. Я хотіла б звернути увагу, що рак не інфекційне захворювання і не передається від людини до людини. На марші йшли родичі тих, кого вже немає з нами, а також школярі та представники різних громадських організацій. Багато учасників були одягнені в майки з рожевою символікою, інші несли плакати, були й ті, хто ніс фотографії від нас, на згадку про які їхні родичі та друзі пожертвували кошти на боротьбу з цією підступною хворобою. Приємно було зустріти на Брайтоні відомого американського лікаря, професора Левіта, що популяризує здоровий спосіб життя, а також борця за мир, який тепло зустріли учасники маршу.
Слова HOPE - "Надія". Моліться і боріться за своє життя", накреслені на майках і плакатах, закликали хворих на онкологічні захворювання не здаватися і вірити в перемогу, адже це є найважливішою умовою успішного лікування. Особливо це стосується тих, у кого захворювання виявлено на ранній стадії. Згідно зі статистикою Американського Онкологічного товариства (American Cancer Society) рання діагностика різко підвищує шанси на одужання: 98% жінок, у яких рак грудей діагностований на ранній стадії, одужують.В Брукліні в онкологічному відділенні Maimonides Medical Center відома професор Susan Burdette Radoux Associate Director, Hematology & Oncology, зі стажем роботи близько 40 років в галузі онкології грудей і крові, яка багато років надає високопрофесійну допомогу людям, з нею працює чуйний, уважний, дуже грамотний асистент Ян Пронін, який розмовляє російською мовою. високопрофесійні співробітники, які потрапляють у будь-яку вену, що говорять російською мовою. Приємно відзначити, що у відділенні онкології NYU Langon Health працює чуйна та уважна медична сестра, помічник лікаря, що говорить і російською, Валентина Стерліна. Звичайно, великий успіх потрапити на прийом до них, а також до професора-пульмонолога Бориса Сагаловича, доктора Наталі Іделевич, які чудові діагности та багатьом людям врятували життя. Всі вони мають величезний стаж роботи, і, як кажуть, якщо Всевишній послав важке випробування, то це удача отримувати у них найсучасніше лікування США. У багатьох найрозвиненіших країнах застосовують американські протоколи лікування для пацієнтів, які страждають на онкологічні захворювання. У США проходять щорічні семінари для онкологів з різних країн, розповідають про останні методи лікування раку. Наприклад, метод діагностики РЕТ/СТ, що застосовується в Бруклінському онкологічному центрі, NYU Langon та ін. Онкологічних центрах, цей метод дозволяє після введення контрастного радіоактивного цукру виявити онкологічну патологію, метастази в різних органах. Цей метод вже широко увійшов у практику багатьох лікувальних центрів, а багато інших знаходяться ще на стадії розробки, і на їх "доведення" потрібні чималі засоби. Сьогодні методи лікування раку грудей у жінок США інші, порівняно з тими, які застосовували раніше.
Вперше увагу на рух "Рожевої стрічки" було звернено в 1992 р. з ініціативи Евелін Лаудер, віце-президента всесвітньо відомої косметичної корпорації Estee Lauder, та журналіста Олександри Пенні як нагадування про небезпечне захворювання. Рожеву стрічку почали роздавати спочатку в нью-йоркських магазинах компанії, а згодом і по всій країні. Добрі справи Евелін Лаудер продовжує і її син Рональд Лаудер та його брат, виховані відповідно до юдейських традицій. Рональд Лаудер – політичний активіст, філантроп та президент Всесвітнього єврейського конгресу. У 1984 році він був заступником помічника міністра оборони США. 1986 року президент Рональд Рейган призначив Лаудера послом США в Австрії. Благодійність – найважливіша риса сучасного американського суспільства. Не останнє місце займають і безкорисливі інвестиції в новітні наукові розробки боротьби з раковими захворюваннями. Хочу скористатися нагодою та висловити подяку моїм друзям Руслану Гладковітцеру та Діані Багратіоні, а також усім тим, хто від щирого серця жертвує свої заощадження на дослідження в галузі онкології у всесвітньо відомий американський науково-медичний центр Sloan Kettering Cancer Center. Багато в чому завдяки цим ентузіастам та іншим гідним людям сьогодні рак перестав бути вироком.
Марина Лагунова


Date Added: 11/02/2023 | Last Updated: 11/02/2023 | Page Views: 41
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Support Israel

Support Israel
Ярмарок із Ізраїлю
Вхід вільний;
Розіграш квитків до Ізраїлю;
Легкі закуски; сувеніри
10 грудня 2023 року з 12 до 3 р.м.
На вас чекають незабутні зустрічі з представниками делегації з Ізраїлю: офіцерами, ветеранами, релігійними діячами та ін.
Ви побачите демонстрацію тактичного пістолета і, звичайно, торкнетеся неперевершеного єврейського мистецтва.
Унікальна можливість дізнатися про послуги, що надаються програмою Алії, сертифіковані безкоштовні ульпани, що дають можливість вивчати іврит онлайн і в кампусах по всій країні, а також дізнатися про Geula - програму для жінок-лідерів.
Адреса: Kings Bay Y; 3495 Nostrand Ave., Brooklyn, NY, 11229 , 2 floor.
 

Загадай бажання та отримай подарунок!

Загадай бажання та отримай подарунок!
RADIO RUSREK
Напиши листа
2699 Coney Island Ave.,
1 FL. Brooklyn, New York 11235
Ми виберемо 5 ваших бажань та виконаємо їх!
Вірте у дива! Чари трапляються!
Підсумки 26 грудня в ефірі ранкового шоу "Неспячі"

 

mag

Є СПРАВЖНЯ ВОРОЖКА, ПЕРЕВІРЕНО .... МОЯ історія про кохання. Непередбачуваного, божевільного кохання. Мені 45. І я не вірила у казку. Був шлюб і не один. Але в моє життя увійшов чоловік і поміняв моє життя просто кардинально. Кохання, пристрасть, ну ви розумієте. Потім він просто взяв і зник, сказав що йому потрібен час подумати. У мене був шок, я довго не могла зрозуміти, у чому справа. І звернулася до ворожки, за що їй вдячна. Вона сказала багато і за минуле і чому пішов ... Сказала що допоможе його повернути. Так і сталося. Минув час і він запропонував заміж. Я напишу вам її вайбер і ватсап (звичайного номера немає у неї, тільки так додзвонюйтесь або пишіть їй, вона завжди відповідає. +380930071493
 

fortune teller

My husband went on a spree, took a mistress, this continued over the past years. He himself admitted to me that he was drawn to her and he couldn’t live without her, but he couldn’t do anything and he couldn’t do anything without us either. I was getting ready to leave my family, and we have 2 children!!! It was a shock for me, I didn’t know what to do. My head was constantly spinning where he disappeared after the holidays every time, and where he stayed after work..... It's a shame! It hurts! But... I was under no circumstances going to give it to her. I turned to Linochka, I immediately liked her - when she started talking about past and present. We started working. Linochka was there all the time, always answered the call, told me what to do and how to do it. A week later, my husband changed before our eyes. Now everything is fine with us. Thank you very much to Linochka, I am very grateful for her help and her gift. I recommend her as a person who actually has God’s gift! Her phone number is +380997482235 Whats app/Viber.
 

Перекладач з російської та української на англійську, іспанську та португальську!!!

Добридень. Мене звуть Володя. Я дипломований Російський, Український, Іспанський та Португальський перекладач. Я працюю з письмовими та усними перекладами. (347) 764-2587 Володя