Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ах, ці пристрасті за Бодлером ...

І хоча минуло 200 років від дня народження Бодлера, пристрасті не вщухають, принаймні так вважають Генрі Кін і режисер Едуард Толоконніков, які створили цікаву виставу за мотивами життя класика світової та французької літератури Шарля Бодлера. Сьогодні творчість Бодлера знайома, переважно, любителям французької поезії, і познайомитися з ним через кілька століть — цікаво.
Ми скучили не просто за театром, а за справжньою драматичною грою, за прекрасними акторами та шекспірівськими пристрастями. Манхеттен знову запалав вогнями бродвейських театрів. На його вулицях вечорами знову юрби театралів, серед яких нерідко можна почути і російську мову. Що ж, мистецтво привабливе для всіх, а театр — одна з найбільших його складових, коли кожне відвідування — це свято.
Мені вдалося взяти інтерв'ю у продюсерів компанії Newwaveart.net Зейни Ганьє, Доні Хаселєв і Льва Гржонко, які добре відомі за гучною п'єсою "Мій Сірано", а також у Генрі Кіна, який під час війни приїхав з Німеччини рятувати свою дівчину, яка поїхала відвідати батьків . З початку війни він перебуває в Україні, де дописував сценарій та став військовим кореспондентом. Від них я дізналася, що спектакль буде показаний у Cullum Theater Off Broadway, почесним директором якого є Роберт Де Ніро. До довгоочікуваної прем'єри готувалися майже 2 роки.
Дія відбувається в чистилищі, де Бодлер залишається віч-на-віч зі своїм творцем. У цій сюрреалістичній драмі за душу поета борються Сатана і святий Петро, так само, як за життя його розривали сили добра і зла. Але є речі, які, як сверблячий біль, не відпускали його за життя, не дають спокою і після смерті. Роль Шарля Бодлера виконує молодий артист, який нещодавно приїхав із Києва, Євген Белтюков, який справив сильне враження і на завзятих театралів. Демонстрація нелегких стосунків Бодлера з матір'ю, на мою думку, найсильніша сцена, в якій роль матері грали в різних спектаклях дві дуже яскраві драматичні актриси: Олена Успенська та Гала Орловська.
Цікаво показані складні стосунки поета з суспільством, що оточували його людьми, такими як Дюма, Верлен, Готьє, з якими він зустрічався в модному тоді в Парижі літературному салоні Аполлонії Сабатьє, яку грає талановита та яскрава Зейне Ганьє, чия посмішка, як яскраве світло, показує чари спокушання чоловіків, які не можуть встояти перед пристрастю, властивою цій жінці.
Слід зазначити, що у виставі брали участь артисти — уродженці різних країн, це можна зустріти лише у столиці світу. Глядачі побачили чудову гру талановитих акторів: і добре знайомих театральній публіці, і дебютантів, які не залишили нікого байдужими.
Головна сюжетна лінія вистави – це шлях, який проходить поет у боротьбі за свободу самовираження. У спектаклі майстерно показані колізії, для розуміння дуже непрості, які зрештою приведуть Бодлера до вершини його творчості. Глядач проходить з ним через усі випробування, поринає у його світ і уявлення про прекрасне, домагається незалежності, коли він лише поет і може творити.
Вистава відбулася завдяки спонсорам, серед яких меценат Михайло Петров, Ізабелла Антон, Алфред Будетті та інші.
У компанії New Wave Arts ще багато пропозицій та планів, і ми ще не раз почуємо про їхній черговий проект чи постановку.
Марина Лагунова


Date Added: 09/28/2023 | Last Updated: 09/28/2023 | Page Views: 58
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Gadanie

I want to leave a review about Vara. She really helped me a lot, she brought back my wife and our old feelings. My wife left me for another man, saying that she loved him. I asked her to stay, but she didn’t agree. She put me on a black list, and I blocked her everywhere on social networks. But I wasn’t going to stop. I found Varya on the Internet, of course I was afraid that I would be deceived, but I had no other choice. And I was really lucky that I called Varya. Three days later my wife told me I called and we met. Now we are together! Our relationship is great! And all thanks to Varya! I advise, she actually has a gift +380632574828 (Whats app/Viber)
 

clairvoyant

Hello! I would like to RECOMMEND one cool witch - she tells fortunes, names names, tells events from life that no one could know, she also helped me personally. I had a case: my husband left for someone else and found a younger woman. I couldn’t imagine life without him. Complete devastation. I found Milochka. I turned to this woman for help to improve my life and return my loved one. I don’t know how, but after talking with her at the reception, a week later my beloved husband returned home! I don’t know what she does, but she is a real sorceress. In general, guys, I recommend this fortune teller. HER CONTACT +80936532445 call on viber/whatsapp
 

Суккот у Брукліні

Ми живемо в Америці – у Великій країні, де сміливо можемо сповідувати будь-яку релігію та відзначати свята. Свобода віросповідання закріплена в Конституції США і є основною американською цінністю і загальним правом людини.

 

Екстрасенс

Я взагалі по життю вірила тільки у свої сили, але коли сталася така ситуація, коли сама я зробити нічого могла, коли мій коханий у мить змінився і вирішив піти, то в мене опустилися руки, пам'ятаю тільки сльози... Вирішила знайти людину зі здібностями який допоможе мені знайти вихід. Але, як виявилося, це не так і просто, щоб справді фахівець був у своїй справі. Багато хто просто ні про що. Думаю мені просто пощастило знайти Олександра! Насправді мене навіть шокувало те, як він бачить все коли ворожить і робить діагностику. Коли почав називати імена, я навіть відчула як мурашки по шкірі пішли. Справді відчуваються можливості. Почала просити, щоб допоміг і, добре, він погодився провести роботи. Через 10 днів коханий був уже поряд і просив його пробачити, а за місяць зробив пропозицію. Зараз ми щасливі у шлюбі та ростимо донечку. Залишаю вам контакт Олександра +380971792179. Можна дзвонити чи писати у вайбер чи ватсап – завжди відповість коли буде час. Впевнена, він допоможе і вам. Всім добра!
 

magia

Для тих, хто шукає людину, яка дійсно ворожить і допомагає, пораджу жінку, яку знайшла на форумі. Про неї були добрі відгуки і я зв'язалася з нею. Зараз вона приймає по телефону по вайберу або ватсапу. Зверталася до неї не раз і знайомим давала телефон, вони залишалися задоволені. все шло.Хочу сказати одне той хто шукає, той знайде. Перш ніж знайти Ліночку, витратила багато грошей на всяких там .... Спасибі Велике Ліно. Ось її контакт+380997482235 вайбер/ватсап