Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

mag

Дівчата я можу порадити перевірену ясновидючу Милочку. Зверталася до неї два роки тому і досі підтримую зв'язок. Зустрічалася з хлопцем, йшло справа до весілля, поки не з'явилася суперниця яка хотіла бути з моїм хлопцем. Виявилося він бігав на два фронти. Мені дуже боляче було чути що він так вчиняє. моєму житті вона мені вивернула душу на виворот. Мені все дуже сподобалося і сама Милочка і її дар. Свою роботу зробила якісно, у зазначені терміни у мене все налагодилося. Мій хлопець кинув ту дівчину, залишився зі мною. Ми розписалися і живемо 2 роки. Ми щасливі та ми разом!!! Милочка справжній майстер! Хочу подякувати тим людям, які залишили відгуки про Мілю, адже вона тепер не просто мій маг по життю, але й друг який у будь-яку хвилину мене підтримує і допомагає! Її номер +80936532445 дзвоніть на вайбер/ватсап


Date Added: 12/20/2023 | Last Updated: 12/20/2023 | Page Views: 52
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Opening of a youth center in Brighton

Opening of a youth center in Brighton
A teen center, Cteen Brighton Beach - FREE, was recently opened at the synagogue at 2901 Brighton 6 Street, Brooklyn, NY, 11235, which was led for many years by Rabbay Gersh Okunev and Gabbay Isaac Lieberman.

 

magia

Дівчатка, сміливо звертайтеся до Ліночки. Я до неї зверталася за рекомендаціями. У моєму житті все пішло наперекосяк. Скрізь пішли суцільні проблеми. і ми почали ми працювати. Я не можу передати, наскільки у мене повернулося в іншу сторону. Пішли проблеми по роботі, чоловік став розсудливим і більше не бігає на сторону. З її допомогою і порад я стала себе краще відчувати. не пошкодуєте! Номер Ліночки +380997482235 приймає по вайберу
 

Reflection of the modern mood of the artist Ludwig Reis

Reflection of the modern mood of the artist Ludwig Reis
For centuries, the atmosphere of the Big Apple has attracted artists and sculptors, while preserving the creative heritage of previous generations and opening the doors to young talent.
 

 

NEW YORK CITY

NEW YORK CITY
MAYOR'S OFFICE FOR MANAGEMENT AND BUDGET ISSUES
MAYOR'S OFFICE OF OPERATIONS
GRANTS PROGRAM FOR LOCAL COMMUNITY DEVELOPMENT
NOTICE OF PROPOSED APPROPRIATIONS FOR THE 2024 CONSOLIDATED PLAN
Changes to the Community Development (CD) Block Grant Program
Date: April 24, 2024

 

magia

Раджу всім не втрачати час і гроші, а звертатися до Лілії. Вона допоможе в будь-якій біді. Перевірено на мені та моїх друзях. Останнім часом багато хто до неї звертаються. багатьох допомогла лише Ліличка! Вона дивиться по фото, провівши діагностику, розповіла такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на мого коханого був приворот. Я попросила допомогти. Робота тривала близько тижня і за підсумком мій коханий чоловік повернувся до мене. Зараз ми живемо разом, все добре! Завжди буду вдячна Лілічку за моє щастя! Я зрозуміла що для Лілі немає нічого неможливого. Звертайтеся, вона називає все як є, результат дає рівно в термін який вона вказує. Вона професіонал у своїй справі!